Selca:Enver Haradinaj figurë e madhe e luftës sonë

E kujtojmë përjetë invalidin e UÇK-së Kapitenin e TMK-së shokun e vëllaun tonë Enver Haradinaj i vrarë nga dora tradhtare, dhe Serbia pas lufte sepse armiku dhe levat e tij kurrë nuk mund pajtoheshin me Kosovën e Lirë shqiptare si udhë drejt Bashkimit Kombëtar

Duam drejtësi për Enverin , Shaqir Krasniqin , Qerim Këlmendin etj dhe mbi 200 luftëtar të vrarë të UÇK , UÇPMB-së dhe UÇK (Kombëtare )

Edhe sot në shekullin XXI kampet sllavomaqedone dhe ato të Europes Fashiste Hagës janë të mbushura me çlirimtarë kurse gjakataret serbosllavomaqedon janë në liri !!!

E.S.

Leave a Reply