Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli dhe Enveristët kujtojnë Avni Rrustemin

98 Vite nga Vrasja e shekullit , vrasja nga bandat zogolliane e tribunit popullor patriotit të madh e të lavdishëm Avni Rrustemit intelektualit , luftëtarit madh politikanit atdhetar bashkëkohanikit të Nolit , Luigjit Bac Bajram Currit Hasan Prishtines etj

Kryepoka socialiste Enveriane e ngriti në piedestal vepren monumentale të Avni Rustemit të madh e të pavdekshëm 🇦🇱✊

Foto e Avniut është dhe në ambientet e Frontit

Leave a Reply