23 Vite nga rënia heroike e Shkelzen Brahimaj

Lavdi jetës dhe veprës tende titanike daja Shkëlzen Brahimaj nga Skivjani i Gjakovës , një nga figurat më të lavdishme të UÇK në ZOD e me gjerë
23 Vite me parë ra për të mos vdekur kurrë ky vigan i kombit tonë i dalluar në veprimtarin e tij kombëtare dhe luftarake në vitet 1998/99
Dëshmorët janë bazamenti i Kombit tonë 🇦🇱✊
Lavdi dëshmoreve dhe luftërave liridashese të popullit tonë (pjeses idealiste) për liri , çlirim dhe Bashkim Kombëtar

E.Selca

Leave a Reply