Një opinion me vlerë për Gratë nga Intelektualja znj.Vjollce Krasniqi

Gratë e mençura ,

Se pari ,Gratë e mençura janë tepër të guximshme .
Gratë e mençura nuk jetojnë duke u ankuar ,ato krijojnë ndryshimin .
Gratë e mençura i besojn intelegjencës së tyrê dhe i besojnë atë të të tjervë .
Gratë e mençura meditojnë çdo ditë dhe janë në harmoni me jetën e tyre të mbrendshme .
Gratë e mençura mbrojnë me forcë atë që është me e rëndësishme për to .
Gratë e mençura ecin përpara edhe më zemër .
Gratë e mençura e tregojnë të vertetën me dhembshuri .
Gratë e mençura nuk i nënshtrohën askujt .
Me Respekt për të gjitha Gratë .VK🇦🇱!!!

Leave a Reply