Me 5 Maj bëhen homazhe për Gjigantin e LPK -së dhe UÇK-së Nuredin Gërvallen dhe dëshmoret

Njoftim:
Njoftojë bashkëfshataret, bashkëluftetaret, miqë, shokë dhe dashamiret së me daten 5 maj diten e Dëshmoreve mbahen homazhe në fshatin Kryshec ne lagjëja e Gërvallajve të memorjali Gërvallajtë nder shekuj për deshmorin e kombit Nuredin Gërvalla në ora 10.

Leave a Reply