Madheshtia e Dritero Agollit

… Nuk ka rëndësi sa herë e ke takuar, njëherë apo njëqind herë. Sa kohë ke ndenjur me të: pesë minuta, pesë orë, pesë ditë, pesë javë, pesë muaj apo pesë vjet. Ato ishin thjesht takime me Dritëroin, takime kur harroje veten dhe botën që të rrethonte, takime që sapo shkëputeshe kishe dëshirën e madhe të përsëriteshin përsëri e përsëri, të fillonin sërish nga e para… [Bardhyl Londo]

Leave a Reply