Dom Kelmend Spaçi nuk meriton të harrohet-Erald Selca

Na fal Dom Klement Spaçi , që shteti për ty nuk e ndau kurrë një mirënjohje dhe ndihmë për shërimin tënd !
Kontributi yt kombëtar humanitar është epokal e veçmas unifikues si një shqiptar i nderuar .

E njoh kontributin tënd si askush pasi i takoj trevës së Lugut të Baranit ku ti ke qenë një Prift i nderuar dhe me të ndjerin imamin atdhetar Muhamet Lipa etj ke qenë aktiv dhe pajtim gjaqeve dhe në njëmijë sherbesa atdhetare teologjike

Mandej ti motrat e nderit u vutë shërbim UÇK -së luftes për liri dhe humanizmit shembullor përballë tankseve serbe

Erald Selca

Leave a Reply