Në çdo degë sportive na duhet dikush si Legjenda Driton Kuka

Në çdo sport na duhet një trajner gjigant si Driton Kuka

Driton Kuka padyshim është një nga trajnerët më të mirë në botë në xhudo , me traditë familjare si sportist kulmor vet ndonese në rrethana të rënda dikur .

Nese sot jemi në majat e xhudos botërore ne kjo meritë i takon legjendes Toni Kuka i cili me investim vetanak familjar me mish e shpirt me dije vullnet krijoj një superkampione si Majlinda Kelmendi yje si Distria Krasniqi , Nora Gjakova Loriana Kuka , Akil Gjakova , Shpat Zeka etj

Arritjet më të mëdha në histori të sportit tonë mbarëkombëtar i ka sjellur Toni Kuka trajner gjeni intelektual mësues orator brilant që të lë pa fjalë atdhetar e shqiptar i madh .

Futbolli basketbolli cdo sport kolektiv por dhe individual do duhej të kishin njerëz brilant të ditur me mentalitet fituesi si Toni Kuka i cili është nderi i kombit .

Driton Kuka duhet jetë motiv frymëzimi për të gjithë sepse sot puna e vlerat e Toni i njeh mbarë bota

Leave a Reply