Veprimtari i shquar kombëtar Avdyl Hima viziton çdo herë varrezat e lapidaret e dëshmorëve

Bashkëveprimtari ynë veprimtari i LPK UÇK -së çeshtjes kombëtare shoku intelektuali dhe bashkëkohaniku i Bedri Islamit , Hashim Thaçit Kreu i UÇK-së i gjeneraleve Bekim Berisha , Xhevë Lladrovci , Fehmi Lladrovcit Qerim Këlmendit Sami Lushtakut Ali Ahmetit Avdyl Hima cdo herë viziton Pejën Drenicen martire shoket e idealit luftes dhe veprimtarisë dhe nuk i harron kurrë ata

Kur të tjerët besonin në kopalla pacifiste vëlla Avdyl Hima , shkrinte pasurin e tij familjes për LPK UÇK liri çlirim dhe Bashkim Kombëtar

Një shqiptar i madh e hero i heshtur

Erald Selca

Leave a Reply