23 VITE NGA ÇLIRIMI I PRISHTINES NGA UÇK -ja

Me urdhër Kryeministrit luftës Hashim Thaçi Shef i UÇK-së , SHP UÇK -së Agim Çekut , ZOLL e UÇK-së Komandant Remi me Brigadat tona në mes nates 10 dhe 11 Qershor 1999 hynë në Prishtinë dhe çliruan Prishtinen nga okupatori serb dhe ruajten popullaten nga masakrat serbe dhe nga trupat ruse .

Në Prishtinë UÇK -ja do gjente njeriun që kurrë nuk e braktisi popullaten shqiptare , nën pushtimin jugosllav udhëheqesin e lavdishëm Adem Demaçin liderin tonë me famë botërore .

UÇK-ja lavdimadhe me luftën e saj madheshtore po krijonte realitetin e ri , aromë Shqipërie nga malet do zbriste dhe qytete e fshatra tona bashkë me aleatët e NATO SHBA ve

Sa për dengla rrena kopalla pseudointelektual, sa për klasen politike të asaj kohe Kosova zemra e Shqipërisë nuk do çlirohej kurrë po ajo u çlirua nga pakica atdhetare UÇK ja

Lavdi dëshmorëve
Mirënjohje bashkëluftëtarëve të gjallë
Rroftë Shqipëria jonë 🇦🇱✊

Erald Selca

Leave a Reply