Erald Selca kujton veprimtarin e shquar kombëtar Kadri Rexhepin në 7 vjetorin e ndarjes nga jeta

Sekretari i Frontit Popullor ish luftëtari i UÇK.-së dhe simotrave të saja opinionisti ,Erald Selca ka kujtuar sot në 7 vjetorin e ndarjes nga jeta veprimtarin e lavdishem kombëtar bacen Kadri Rexhepi këtë kolos nga Kosova Lindore i cili terë jetën e tij ja dedikoi çlirimit dhe bashkimit kombëtar Shqipërisë sonë të dashur e të shtrenjtë

Baca Kadri Rexhepi ishte hero i heshtur modest shok jete me Adem Demaçin emadh te cilit ja hapte deren kur askush nuk guxonte , baca Kadri ishte halë në sy për armikun jugosllav dhe ishte i përndjekur nga Jugosllavia kryekriminale titiste millosheviciane por kurre nuk u thye sepse ishte shqiptar i madh bir i lavdishem i atdheut nënës Shqipëri

Të gjallë e gjallëri me familjen e tij e shkriu për kombin tonë duke ndihmu burgosurit politik shkollen shqipe UÇK UÇPMB UÇK(kombëtare) dha ndihma panumerta materiale e logjistike .

E terë jeta e tij ishte luftë në demonstrata aktivitete kombëtare , jeta dhe vepra baces Kadri këtij tribuni popullor do kujtohet me shekuj sa të rrojë atdheu ynë .

Nuk mjaftojnë fjalët për ta përshkruar vepren kolosale të bacit Kadri këtij vigani kombëtar .

Ne Enveristet luftëtaret shtresa atdhetare i përulemi vepres së baces Kadri në të mirë të atdheut tonë me terë qënien e tij 🇦🇱✊

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *