Erald Selca:Bekim Berisha Abeja , Bedri Shala Elton Zherka , Permet Vula , Bashkim Leku figura të mëdha kombëtare

Lindja e shekujve Gjeneral Bekim Berisha -Abeja superstrategu ushtarak i UÇK-së dhe i Ballkanit njeriu që nuk ta ditem vleren dhe kur u bonë bustet e tjereve i yti u harrua e tek pas 24 vitesh mbase do inagurohet në Pejë po ti e ke pas vendin dhe Drenicë që aq shumë e deshe në Drenas kudo po dy metra vend e fonde nuk pati për ty !!!!
Ti ke merituar të jesh krah me vëllaun tend të armëve Gjeneral Bedri Shalen e lavdishem , po ne sot kemi sheshe po Adem Demaçi nuk është akoma , Adem Jashari Kryekomandanti nuk kemi nderim duhur për Gjeneralin Jashar Salihun , Abedin Rexhen -Sandokanin Pal Palucen , Ismet Asllanin , Mujdin Aliun , Indrit Caren, Bardhyl Osmanin, Hyre Eminin etj

Janë të paharruar në këtë prag përvjetor renie Bashkim Leku , Elton Zherka , Permet Vula Bedriu dhe Bekimi këta vigaj të nënë Shqipërisë

Një grusht burra e gra djem e çika bënë epokë dekada me parë dhe sollën lirin .

Turpi më i madh i yni mbetet selektimi i nderimit të dëshmorëve ku dikush ngrihet e tjeret shkelen harrohen ashtu si luftëtaret e vërtetë

Të gjithë dëshmoret duhet nderohen trajtohen njësojë me respekt maksimal .

Njerëz si Bekim Berisha -Abeja dhe Bedri Shala me trima tjerë janë figura epike të UÇK së dhe tmerri i okupatorit serbomadh
Lavdi Dalëzotëseve të Shqipërisë 🇦🇱✊

Erald Selca