Komandanti i UÇK’së Nasim Haradinaj foto historike me prindërit

Komandanti i famshëm i UÇK -së njëri nga celulat e para të UÇK -së ilegales i pathyeshmi Nasim Haradinaj duke u kthyer në retrospektivë sjellë një foto me nënën heroinë dhe gjigantin kombëtar babain e tij ISMAIL HARADINAJ një nga figurat më të lavdishme të shekullit 20-të .

Kjo familje ishte dhe mbetet bastion shqiptarizme .

Për JaninaPress Erald Selca

Leave a Reply