Shaban Polluzha figurë e madhe kombëtare

Tribuni popullor Shaban Polluzha u vra me 21 shkurt 1945 në një nga betejat më të përgjakshme të Kryengritjes Drenices kundër okupatorit jugosllav .

Lufta e Drenices martire ishte grusht mbi kryekriminelin Tito dhe pushtuesin , kjo kryengritje bëri jehonë ndërkombëtare ndonese të huajt masakrat mbi Drenicen as që i denuan madje !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *