24 Vite nga rënia heroike e trimit të Shqipërisë Naim Nimonaj Eprorit të UÇK-së

Sot kujtuam Gjeneral Bekim Berishen Abejen e madh me bashkëluftëtar , nesër kujtojmë të madhin dhe pavdekshmin Eprorin e UÇK -së Naim Metë Nimonaj dhe Arton Hasanin në 24 vjetorin e tyre të rënies heroike Për liri çlirim dhe bashkim kombëtar

Si i ri Naimi ishte i frymezuar nga plaku fisnik baci Metë ky kolos Shqipërie dhe këtë familje ndershme atdhetare Gllogjan dëgjohej vetem Radio Tirana e shikohej TVSH e urrehej Jugosllavia pushtuese

Tërë familja u bë çerdhe ilegales dhe UÇK -së dhe Naimi baci Sylë hero i gjallë Kushtrimi adoloshent lokja baci i thanë po luftes dhe jo roberisë

Dasma madhe kishte filluar beteja Prekazit Adem Jasharit me familje mandej Gllogjani Dukagjini e terë Kosova u ngrite në kembe shtresa atdhetare

Eprori Naim Nimanaj ishte strateg i madh trim i madh dhe ishte dhjetera here për arme me bajtur dhe shoqeronte kolona çlirimtaresh , e gjejmë beteja Gllogjan me njesitet tona në Prilep në Lug Baranit Kpuz e magjistrale Pejë -Prishtinë

Naimi ishte fjalepak po zemerluan për të Liria e Shqiptaria ishin një , prandaj fal dëshmoreve luftes drejtë të UÇK së jemi të lirë e me dinjitet

Një nga emrat më të lavdishem të UÇK -së është Naimi ynë që ja nderoi armet Skenderbeut emrin Naim Frashërit e flamurin Shqipërisë

Lavdi gjigantit tonë , mirënjohje familjes

Erald Selca