Enveristët Kryetari Agim Xhigoli sekretari E.Selca kujtojn të madhin Hasan Prishtina

13 Gusht 1933 vritet nga dora tradhtare e regjimit zogist ideologu i madh kombëtar Hasan Prishtina figurë e shquar e çeshtjes kombëtare dhe Shqipërisë , njeriu intelektual dhe i dijshëm që shkriu pasurin për Shqipërinë e politikanet e sotem e shkrin kombin për pasuri

Erald Selca dhe Agim Xhigoli Kryetari i Frontit Popullor theksojn se Enver Hoxha i dha vend meritor ne histori Hasan Prishtines dhe ne ambientit e Frontit te baci Agim Ferizaj gjindet dhe foto e Hasanit te madh