Labinot Tahiri këngëtar i madh e patriot i madh

Kur jam para jush më këndon edhe shpirti❤️

Ndoshta ma falni kur postoj nga pak nga karriera ime, sepse ju e dini që paralel me karrieren time kontributi ndaj vendit dhe bashkkombaseve të mi është i njejtē.

Zoti dhe ju më bētë të jem ky që jam sot dhe shërbimi im ndaj jush do të jetoje për sa kohē Zoti do të më dhurojē jetē.

Labi Kosovë e Shqipërisë.

Foto gjatë mbremjeve te mia🖐