Një vizitë të mrekullushme zhvillova në Shqipëri -shkrim nga luftëtari emblematik i UÇK-së Afrim Ajredini

Një nga ëndërrat e mia të mëdha babait tim familjes sonë Ajredini duke jetuar mes Kosoves dhe Linzit në Austri ka qenë Kosova e lirë dhe Shqipëria e bashkuar

Deshi zoti ma dha rastin me familje të inkuadrohem herët në UÇK e Adem Jasharit dhe me familje shkrim çdo gjë për të pasur liri , që shqiptaret të mos kenë mure në mes vete po të jenë bashkë në idealet e Skenderbeut Rilindjes Kombëtare Mr.Ukshin Hotit Adem Demaçit lavdishem

Kur ishim vija fronti ëndërronim të shkonim Shqipëri te lirë me familje miqësi dhe fal asaj lufte u çliruam e sot jemi të lirë

Qëndrova disa ditë nga veriu në jug atdheut dhe nderova bëra homazhe të babai i kombit Skënderbeu mandej te permendorja në Kavajë e trimit të UÇK së ushtarakut Indrit Cara me emocion e lot po edhe krenari të lartë

Ne shqiptarët duhet integrohemi në mes vete dhe të punojm për Bashkim Kombëtar me tërë qënien tonë

Afrim Ajredini , Linz Austri Luftëtar i oreve të para të UÇK -së dhe veprimtar e humanist