Kryeministri Kurti krenar me Ballkanin

Albin Kurti për FC Ballkanin: “Këtë vit tifozët tanë të futbollit nuk do të jenë vetëm spektatorë të @UEFAConfLeague. Ata kanë mundësinë historike për të brohoritur dhe mbështetur ekipin e tyre vendas në një kompeticion evropian. Vetëm 6 vjet pas anëtarësimit në UEFA, @fcballkani i Kosovës, arriti të jashtëzakonshmen. Urime dhe suksese!”

👏🏻👏🏻