Kryetari Agim Xhigoli Filmat e Enverit janë mrekulli kombëtare

Ditëve të fundit PD Sali Berisha dhe deputeti Enkeled Alibeaj si dhe shumë media antienveriste kanë kërkuar ndalimin e filmave të periudhes artë Enveriste

Kryetari Agim Xhigoli me shok enveristë thotë se një gjë e tillë nuk do ndodh kurrë ani pse duan antikombëtaret

Ata filma patriotik edukativ janë thesar kombëtar e kinematografikë