Shkrim për Edmond Hoxhën nga Veprimtari Lulëzim Etemaj

Me rastin e ditëlindjes së Heroit Edmond Hoxha, 10.10.1975

Edmond Hoxha, studenti luftëtar që u bë shembull i veçantë frymëzimi për gjenerata të tëra për të ngjeshur armët dhe bashkuar UÇK-së në luftën çlirimtare.
Edit, rrugën e atdhedashurisë ia kishte trasuar me përkushtim dhe dashuri të pashoqe i vëllai, Xhavit Hoxha, njëri nga më të përkushtuarit e formimit dhe fuqizimit të UÇK-së.

E paçtë të përjetshëm kujtimin dhe nderimin meritor të kombit tonë!