Selca : Voltana Ademi mos prek dëshmorët dhe luftën Partizane

Bashkia e Shkodres , Kryebashkiake Voltana Ademi mos turpëroni Shkodren këtë zonjë të kombit me sjelljet tuaja .
Mos na prekni vlerat më sublime kombëtare mos luani me lapidaret e dëshmorëve të kombit sepse po boni tradheti kombëtare .
Ndalne urrejtjen tuaj patologjike ndaj luftës së lavdishme nacional-çlirimtare kundër okupatorëve nazifashistë .
Këto veprime të turpshme do ju njollosin terë jetën neofashistë , shkeles të gjakut të dëshmorëve .

Leave a Reply