Sot u kujtuan Dëshmorët Beat Coli dhe Valenton Spahiu koloset e UÇK-së

Sot me rastin e rënies heroike të trimave të UÇK -së luleve të rinisë kolosave të UÇK-së Beat Coli, dhe Valenton Spahiu u kujtua madheshtia tyre lufta e tyre nderi trimëria nga Erald Selca veprimtar i çeshtjes kombëtare dhe luftëtar lirie

Fal dëshmoreve të kombit sot ne kombi i Gjergj Kastriotit Skënderbeut Nënë Terezes, e Adem Jasharit jemi të lirë po na duhet punë shumë të realizojmë amanetin e tyre për Bashkim Kombëtar

Trimi Beat Coli pjese e nje familje me vlera me shume e deshi kombin lirin se çdo gjë ai ishte i dalluar në logjistikë luftime kundër okupatorit serbomadh madje është dekoruar nga shkelqesia e tij Hashim Thaçi

Vet personalisht me shume shok ideali kemi pasur disa herë shkrime poezi për trimin liridashes Beatin sypatrembur e për dalezotesit e atdheut dëshmorët e Shqipërisë

Lavdia dhe madheshtia u takon juve heronjë

Erald Selca

Leave a Reply