Takim me vlerë i Fahri Fazliut

Fahri Fazliu i ri, nipi i dy heronjve, Fahri e Bahri Fazliu, e ka vizituar në Klinë bacin Lil, babain e Heroit të Kombit, Mujë Krasniqi – Kapuqi.

Gjithmonë kënaqësi ndeja me bacin Lil. I urojë shëndet dhe jetë të gjatë.

Respekt!🇦🇱