Falënderim publik për Komandantin Ramush Haradinaj -shkrim nga Luftëtari i UÇK-së Afrim Ajredini

Falënderim publik Komandantit të UÇK-së z.Ramush Haradinaj

Shfrytëzoj rastin nëpërmjet rrjetit social facebook të falenderoi publikisht Komandantin e UÇK-së të nderuarin Ramush Haradinaj bashkëluftëtar i imi dhe ish Kryeministër i Kosovës i cili është i vetmi që pas 23 vitesh, na nderoi takoi dhe ndau mirënjohje dhe dekorata mua e disa të tjerëve

Për 23 vite askush nuk na kishte kontaktuar nga institucionet tona , po kësaj radhe Komandant Ramush Haradinaj mjekja e UÇK -së dhe deputetja Time Kadrijaj na nderuan me kujdesin e tyre për ne si mërgimtar

Thotë populli ynë i nderuari , të nderon .

Dihet që në luftën çlirimtare të UÇK -së kundër okupatorit barbar serb krahas popullit ishim dhe ne nga mërgata si luftëtar ku shumë ranë dhe dëshmor

Afrim Ajredini , Linz Austri ish Luftëtar i UÇK-së