Dy vite nga mbajtja në Burgje e Çlirimtarëve

U bënë dy vite nga arrestimi kidnapimi i baces Jakup Krasniqi , i Hysni Gucatit Nasim Haradinajt , Shefit të UÇK-së dhe shtetit Hashim Thaçit , Kadri Veselit , Rexhep Selimit, Pjetër Shales dhe Sali Mustafes -Calit që po mbahen padrejtësisht në kazamatet e Hages Europes Fashiste .

Dihet mirëfilli botërisht se UÇK-ja ka zhvilluar luftë të drejtë shpëtimare, e çlirimtare me flamurin e Gjergj Kastriotit Skënderbeut në duar duke ja nderuar armët Shqipërisë

Beogradi dhe Serbia ,ende nuk janë ndëshkuar si adresa të gjenocidit dhe spastrimit etnik mizorive më të mëdha të kryera nga pas lufta e dytë botërore nga pseudodrejtësia e huaj e cila imponon gjykata për viktimat e amneston agresorët

Kur të tjerët kanë ik nga drejtësia , Hashim Thaçi me trimat tonë kanë bashkëpunuar me të duke ua mbyllyr gojen hijenave vendore e të huaja filoserbe !

Kjo është padrejtësi e madhe dhe një krim i tillë ndaj heronjëve ndaj luftës sonë po vazhdon .

Erald Selca