Ish deputeti dhe Kryetari i OVL UÇK Pejë z.Gazmend Syla kujton dëshmorët e mëmëdheut

Ditët e qershorit janë ditë të përgjakshme por njëkohësisht edhe ditë që treguan frymën e lirisë.
Në datat 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, dhe 13 qershor, ranë për të mos vdekur kurrë 49 trima që e ujiten tokën tonë me gjakun e tyre.
Lavdi gjithë të rënëve!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *