Familja e atdhetarit dhe Luftëtarit të shquar të UÇK-së Reshat Salihaj model i së mirës në Zvicër

Familja e atdhetarit Reshat Salihaj model i së mirës në Zvicër

Mërgata jonë gjithëandej botes vazhdon të jetë shembull i së mirës arritjeve , shtyllë e kombit dhe mirëqënies dhe e dalluar dhe në sport , arsim kultur etj

Familja e atdhetarit shquar veprimtarit të LPK -së i dënuar me 8 vite burg nga regjimi jugosllav dhe luftëtarit të oreve të para të UÇK-së Reshat Salihaj po na nderon të gjithëve me arritjet e tyre në fushën e arsimit

Z.Reshat Salihaj me familjen e tij të nderuar familje dëshmoresh magje çerdhe e UÇK-së janë krenaria e ne çlirimtareve kategorive të lirisë dhe mbarë kombit

Me njëmijë sakrifica i ka rritur dhe edukuar Reshati fëmijët e vet dhe vëllezërve po ka qenë dhe mbetet afër dhe ndaj bashkëluftëtareve

Nga sot edhe zyrtarisht titullin, MASTER :
Armendi, Bachelor në Shkencat Edukative, Master, Edukim Specialë në Pedagogji.
Dafina dhe Driloni, Bachelor në Shkencat Politike, Master në Menagjment dhe Administrat Publike, në Universitetin e Gjenevës dhe Lozanës.
Urime dhe shumë suksese në jetë…! i urojmë poashtu dhe Dalines pjesë e kolegjit Volter Gjenevë

Qëllimi i këtij shkrimi është se dhe familjet atdhetare përgjakura nga okupatori serb nuk dorezohen kurrë dhe janë ambasador denjë Shqipërisë e shqiptarizmes me progresin e tyre në shtetin mik helvetik

Gjenerali famëmadh i UÇK-së Jashar Salihu bashkëveprimtar me Reshatin e çmonte lart familjen e Reshatit dhe sakrificat e kësaj familje emblematike për liri çlirim e Bashkim Kombëtar

Suksese panumërta

Erald Selca