Veprimtari dhe Luftëtari i UÇK-së Erald Selca:Fotoja e babait kombit Gjergj Kastriotit të jetë në çdo familje shqiptare

Veprimtari dhe luftëtari i oreve të para të UÇK-së z.Erald Selca thotë ashtu si në qindra mijëra shkrime dalje televizive etj që portreti i atit të kombit dhe njerëzimit Gjergj Kastriotit -Skënderbeut duhet të jetë në shtëpit e çdo shqiptari në troje tona dhe mërgatë , në çerdhe shkolla universitete kazerma ushtarake e çdo institucion sepse është vula e shqiptarizmes

Mbreti ynë gjenerali më i madh i njerëzimit ishte tmerr i okupatoreve otoman dhe shpëtimtar i joni dhe Europes