Kosova Lindore nuk duhet të harrohet -Erald Selca

Në ditën ndërkombëtare të të drejtave të njeriut , shqiptarët në Kosovë Lindore janë më të diskriminuarit në Europë e kjo gjendje duhet të ndryshojë !
Kosova Lindore ka nevojë për kujdes permanent e jo demagogjira nga politika jonë e papjekur naive .
Në biseda me të huaj dhe serb Kosova Lindore duhet futet bisedime për të ju bashkangjitur trungut të vet Kosovës dhe Shqipërisë , ndryshe do ngelemi dhe pa Veri dhe pa Kosovë Lindore .
Ju që sot kalleni për “sovranitetin Ahtisari ” jeni gabim dhe manipulues perfid nga ithtarë të bashkimit kombëtar ju sot jeni zëdhenes Ahtisarit , ju opozitë jeni as mish as pesh kur folni për veri dhe Kosovë Lindore .
Mos ta harrojmë Kosovën Lindore si Çamerinë Sanxhakun Toplicen Malesin e trojet tona nën pushtimin e RMV -së

Erald Selca