Kryetari i Frontit Agim Xhigoli me shok kujtojn të madhin Sevo Tarifa

Ikja nga jeta e shkrimtarit publicistit luftëtarit partizan bashkëpuntorit të madhit Enver Hoxha Sevo Tarifa ishte lajm prekës për ne .
Në dekaden e fundit unë Agim Xhigoli baca Sylë Qeriqi e kemi takuar disa herë në Tiranë e Pezë dhe kemi mësuar shumë nga ai mençuria e tij .
E admironte pafund luftën titanike të UÇK -së dhe vlerat madheshtore të saj