Znj.Vjollca e uron të bijën Nesa Krasniqi për librin e radhes

Të dashur e të Respektuara Familje, miqë, shoqe e shokë. Sot dua të ndajë një gëzim timin dhe Familjës time me ju. Vajza jonë Nesa edhe kesaj radhe na beri të gëzuar dhe Krenarë duke Botuar Librin e sajë të dyt, këtu në Gjermani. Philosophischer Zugang zur Seele (Qasje filozofike ndaj shpirtit) ku ne si Prindër jemi shum te lumtur dhe Nesës nga ❤️ i Urojmë fat e plot Suksese në rrugtimin e sajë të Jetës. Urime Nesa, të duam shumë dhe faleminderit që po na benë krenarë ❤️
Wir sind stolz auf dich NESA. 🇦🇱🇩🇪🙏

https://www.bod.de/buchshop/catalogsearch/result/?q=philosophischer+zugang+zur+seele&fbclid=PAAaavOG1A8Fg_-iERGCQgUCzJdlq_uJ-FDgZiwCKDRWVTz1IpyUeDjePcRUo