Mbrëmje muzikore me artistë me vlera si Fadil Jashari me koleg

Dita e festes po vjen dhe Numri vetem po shtohet Respekt! Pra te nderuar te Ejten mbaron Rezervimi Dhe Pa Rezervim nuk pranojm per shka te organizimit! Pra rezervoni vendet e te lira te fundit. 🇽🇰🇦🇱