Shoqata e shkrimtarëve shqiptaro-amerikan dhe profesor Mëhill Velaj janë të pandalshëm

Siç mëson portali JaninaPress Shoqata e shkrimtarëve shqiptaro -amerikan dhe shkrimtari eminent drejtuesi profesori z.Mëhill Velaj , do kenë një serë aktivitetesh ligjëratash me vlerë në Boston etj

Meritoni admirime dhe përgëzime që ecni hapave të Eruditit shkrimtarit përkëthyesit atdhetarit Fan S.Noli

Përgatiti për botim Erald Selca