Nga Futbolli

“Ndeshja e fundit ndaj Barcelonës ishte me plotë gabime. Nuk do ndodh më.”

“Modric dhe Kroos në stol nesër? Mund të ndodh. Na duhet energji andaj Kroos mund të jetë në stol, por nga ana tjetër na duhet edhe përvoja. Duhet ta mendoj.”

“Nuk duam hakmarrje. Duam titullin.”

“Kanë kaluar 8 muaj dhe akoma nuk e di cila është XI më e mirë. Sinqerisht. Ndryshon çdo ndeshje.”

— CARLO.