Bahri Fazliu Gjiganti i Shqipërisë opinion nga Erald Selca

Bahri Fazliu -Gjiganti i Shqipërisë

Rrallë gjenë në historinë tonë personalitet më të kompletuar se dëshmori drejtuesi intelektuali guerili organizatori i luftes çlirimtare Qemal Stafa i UÇK-së dhe LKÇK së pa harruar dhe kontributin familjar në LPK e çdo proces të Bahriut mendjendritur .

Kur të tjerët i besonin mjegullnajave pacifiste ky besonte vetem te lufta e armatosur me shok si Arbeni , Agroni Fatmiri etj etj

E gjithë jeta e tij ishte luftë me pendë dhe armë në duar ashtu siç na mësuan të mëdhenjët tanë Skënderbeu , Enveri Adem Demaçi e Adem Jashari

Lavdi jetës dhe vepres monumentale të Bahri Fazliut në 26 vjetorin e rënies së tij heroike kundër okupatorit jugosllav

Erald Selca