Erald Selca ; Kosova Lindore duhet të bashkohet me Kosoven

Kosova Lindore me çdo çmim kusht mënyrë duhet ti bashkohet Kosoves , dhe vet trungut të saj Shqipërisë .

Ka kaluar koha kur shqiptarët janë trajtuar si jetim dhe të margjinalizuar sepse pa zgjidhjen e çështjes sonë paqe as rehati nuk ka në gadishullin ilirik

Leave a Reply