Greta Tahiraga artiste e luleve magjepse

Piktorja dhe pedagogia me renome mbarëkombëtare dhe me gjerë znj.Greta Tahiraga ditë me parë pati një ekspozitë në ambientet e Bashkisë Shkodër me piktura me motiv lulet .

Kjo ekspozitë u pritë mjaft mirë nga njohesit e fushës dhe artedashesit dhe në media poashtu .

Znj.Greta është sinonim i vlerave të pafundme ,dhe artiste brilante magjepse që po magjepsë publikun me stilin e saj modern kreativ e avangardist

E S