Opinion nga Gazmend Syla

Gjunjëzimi jonë para presionit për heqjen e taksës, do të shkaktojë pasoja të mëdha për të ardhmen e vendit. Edhe nëse ka ndërskamsa për rrëzimin e qeverisë, Ramush Haradinaj qoftë si pozitë, qoftë opozitë, apo kudo qoftë, nuk do të lejojë të shkelet interesi i Kosovës dhe dijniteti i popullit tonë, me asnjë çmim. Nuk u gjunjëzuam asnjëherë, vazhdojmë të qëndrojmë drejtë. Faqebardhë!

 

Leave a Reply