Erald Selca kujton Dëshmorët

Ali Ajeti i lavdishëm i Burgjeve i Çetës së Llapit , Rasim Kiçina dhe Ragip Halilaj ranë në periudha të ndryshme Heronjë në luftime përballë okupatorit serb.
Është e pavdekshme jeta dhe vepra e tyre kolosale , është krenari mbarëkombëtare lufta e pastër dhe e drejtë e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës e cila e mundi dëboj dhe turpëroi okupatorin serbofashist .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *