Mbetjet Jugosllave nuk e njollosin dot UÇK-në

UÇK-JA NA KTHEU DINJITETIN E NËPËRKËMBUR ,GJENOCID KREU SERBIA FASHISTE !

Ushtria Çlirimtare e Kosovës , është pasuri kombëtare e popullit shqiptar ashtu siç janë dëshmoret invalidet dhe veteranët .
Ne jemi të popullit , ne nuk jemi të partive krahinave , ideologjive feve sepse çdo luftë e Kombit tonë ka pasur karakter liridashes çlirimtar

UÇK-ja , gjaku i derdhur sakrificat e shumë brezave i kurorëzoi me lirinë e Kosovës me ndihmen e aleatëve .

UÇK-ja sot sulmohet me ashpër dhe më zi në mediat tona se sa në Beogradin fashist , sulmohet nga jashtëqitjet e kombit nga ata që shohin ëndrra ende për Bashkim Vëllazerim.

Pa luften e drejtë pastër të UÇK -së liria nuk do vinte kurrë , fal UÇK -së në liri sot hanë m….turli horri me ADN joshqiptare , pa UÇK -në ne do shkombëtarizoheshim nuk do ekzistonim mbi faqe të dheut .

Mjeranat shqipëfoles nuk folin kurrë për gjenocidin barbarinë fashizmin vrastar serb të toleruar dhe amnestuar nga Europa , po tentojnë ta njollosin kryevepren e kombit tonë po do dështojnë këta tradhtar e zuzar !

Është detyrë patriotike e çdo shqiptari ta ketē kombin të parin , dhe ti mbrojë vlerat më emblematike kombëtare .

E.Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *