Ushtria jonë vazhdon trajnimet

Certifikimi pak muaj më parë nga NATO i grup-batalionit të këmbësorisë së lehtë, nuk ishte fundi i punës për këtë njësi, tashmë krenari për Forcat e Armatosura të Shqipërisë.
Pjesëtarë të këtij grup-batalioni vijojnë të stërviten duke zhvilluar përgatitje zjarri me kundërgaz dhe me pushkët M-4.

Leave a Reply