Ramushi kujton Betejën e Loxhes

Para 22 viteve, Loxha heroike u përball me armikun. Sot kujtojmë trimat e UÇK-së dhe ata që u përjetësuan: Tahir Shala, Rrustem Bruqi, Enver Alaj, Lumni Surdulli e Xhavit Qufaj.
Po ashtu, kujtojmë luftëtarët nga fshati Rudicë, Nimon Bajraktari, Haki Ahmetxhekaj e Bashkim Mehmetaj, që ranë në rrugën e tyre për të sjellur armët e lirisë. Në të njëjtën ditë ra dhe bashkëluftëtari Arsen Mazrekaj.
Betejat e verës së vitit 1998, ishin lajmëtare se fitorja ishte në anën tonë.
Lavdi e përjetshme të rënëve për liri!
RH

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *