E kam thenë që moti që Nazim Bllaca është spiun serb !

RTK , ditëve të fundit në emisionin udhët na informoj se si Nazim Bllaca ishte agjent serb dhe i paguar nga ta për diskreditimin e luftës çlirimtare .

Nazimi ka qenë i infiltruar në radhet çlirimtareve po ky bërllog kurrë nuk ka qenë SHIK , po ka qenë dhe mbetet udbash e antishqiptar

JaninaPress

Leave a Reply