Mërgimtari Gani Miftari një atdhetar shembullor

Mërgata shqiptare kudo në botë ishte dhe mbetet shtyllë e familjes mirëqënies dhe kombit shqiptar .

Baci Gani Miftari është shembulli më i mirë i mërgimtarit ndonese larg Mitrovice Kosove Shqipërie ai për asnjë çast nuk harron vendin e vlerat, të cilat i ka bartur te familja e tij me shumë vlera .

Ganiu , është njeri i ndershëm idealist shembullor që nderon dhe çmon gjithnjë sakrificat e popullit veçmas Adem Demaçin Adem Jasharin luftëtaret e famëmadhes UÇK -së .

Burrat si baci Gani janë aset kombëtar dhe gëzojnë respekt dhe autoritet gjithëandej burra të tillë janë ambasador të kombit tonë në botë .

Baci Gani jetofsh sa malet e Shqipërisë , je një lis je një patriot i udhes së kolosit Isa Boletini

Erald Selca

Leave a Reply