Veprimtari shquar Kombëtar Behxhet Reçica -UÇK-ja është Dielli jonë

Pa LPK UÇK-në nuk do vinte liria jonë , pakicë ishim çdo herë ne atdhetaret po e mundem Jugosllavin kriminale .

Me konferenca shtypi nuk çlirohej vendi po me luftë e gjak , lavdi dëshmorëve të kombit e popullit martir

Solidarizohem me bashkëveprimtaret dhe bashkëluftëtaret e mi Bacen Jakup , Rexhep Selimin dhe Hashim Thaçin Kadri Veselin .

Lufta jonë ishte e drejtë e paster , genocid ka kryer Serbia dhe ajo ende nuk u ndëshkua .

Turp për boten demokratike

Në Foto Behxhet Reçica te varri i Jashar Salihut

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *