Eja -Ajete Pavata

EJA

Së bashku me gjelbërimin që gjallëri lajmëron
Me lulet e para që bukurinë natyrës ia shtojnë
Eja me dashurinë që vëllai, vëllait ia dhuron
Me fjalën dhe besën, që Atdheun kurrë mos ta tradhëtojmë.
a@p

Leave a Reply