Fronti Popullor:Fan Noli Figurë e shquar kombëtare

Fronti Popullor me rastin e 13 Marsit të vitit 1965 ku ndërroi jetë Noli i madh e kujton me nderimin më të madh këtë gjigant kombëtar dhe botëror .

Fan Noli ishte shkrimtar përkthyes teolog politikan diplomat i madh , Fan Noli cmonte lart figurën madheshtore të Enver Hoxhes dhe luftën partizane ndërtimin e atdheut tonë .

Fan Noli konsiderohet themelues i lëvizjes majtiste shqiptare

Leave a Reply