Pushteti si mundësi zhvatje!

Nga paslufta taborri pacifist ish titist dhe krahu i luftes drejtues partish komandante te ndryshem jo luftëtaret e vertet se ata nuk kanë pas gjë në duar , kanë vazhduar me qeverisje të dobeta familjarizem nepotizem uzurpim të çdo bordi ndermarrje pozicioni shteteror brenda dhe jashtë vendi .

Si idealist se kam besuar kurrë që ata për të cilet kemi shkrirë rininë janë kaq tërpihjana e te korruptuar .

Neve luftetareve na kanë shfrytezuar krahu i luftes e mandej na hodhen udhëve në mjerim social .

Duke parë zhgënjimin e madh ne nuk do dalim më të votojmë fare .

Le të votojnë për ju ilaket kurvat biznismenat fajdegjitë !

Erald Selca

Leave a Reply