LUFTËTARI AHMET JUSUFI HERO I GJALLË I UÇK-SË

Mirë është krahas dëshmorëve të trojeve arbërore e veprimtareve , ti kujtojmë çmojmë nderojmë dhe ushtaret e gjallë të UÇK UÇPMB UÇK heronje të heshtur ndershëm e fjalëpak kudo ku jetojn në troje tona dhe gyrbet

Një nga ata heronjë të gjallë është trimi bashkëluftëtari jonë Ahmet Jusufi luftetar i zoti në ZOD te Ramush Haradinaj i lavdishem

Familja e Ahmetit ishte baze lufte , magje lufte e shërbim clirimit nga zgjedha serbomadhe.

Ahmeti ishte i dëshmuar në luftime në logjistikë në vitet 1998/1999, dhe për shumë vite pas lufte kontriboj shumë në TMK në rindërtimin e vendit dhe kreu detyra me përgjegjesi e me nder e profesionalozem si nje ushtarak pedant dhe i zoti .

Të gjithë luftëtaret janë shtylla e kombit tonë , mirënjohje pafund vepres atdhetare familjare të shqiptarit të madh vellaut tonë Ahmet Jusufi

Të paqim sa malet e Shqipërisë

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *